Wysłany: 2006-11-10, 12:26 współpraca przy forum :)
Drodzy uzytkownicy,
z dnia na dzien coraz nas więcej, tak samo jak tematów i postów :) Mam nadzieje, ze forum będzie dłuuugoterminowo działało sprawnie i bedzie tak jak napisalem w regulaminie przyjemnym internetowym przystankiem :) do czego zmierzam..
Czasu za dużo niestety nie mam i podejrzewam, ze za jakis miesiac bedzie mi trudno utrzymac tutaj ład. Stąd moje pytanie: czy wśród nas są osoby chętne na pomoc w moderowaniu forum? :) Jakimi działami chcielibyscie się zając? Może uważacie, że jakiś działów brakuje?
Wspolpracowników, którzy mam nadzieję się pojawią, wybiorę na oko, takze z góry przepraszam, jesli decyzja bylaby niesluszna. Swoje ... heh ... kandydatury wysylajcie mi poprzez wiadomość prywatną (opcja forum). Jako dodatkowy walor swojego zgłoszenia, możecie podać w nim nicki osób, które uda Wam się od tej chwili wciągnąć na forum :)
Będę dodatkowo wdzięczny jeśli napiszecie w tym temacie Wasze sugestie co do struktury forum ;) Czy koniecznie potrzeba jakiś nowych działów ?
No i jeszcze jedno.. zaproście swoich znajomych na TwoimZdaniem co?;)
Pozdrawiam :)
_________________ ~ Here we are, born to be kings! ~
Otworzyłem nowy dział pod nazwą "Filmy" Zapraszam serdecznie do wystawiania opinii o filmach, które już widzieliście i czytania opinii o tych, na które macie zamiar sie wybrać ;) Będę wdzięczny jak pomożecie napisać kilka tematów na początek
Przy okazji pragnę dodać, ze jesli macie pomysly na kolejne działy to czekam na propozycje
Pozdrawiam!!
_________________ ~ Here we are, born to be kings! ~
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum