dobry zart :P hyhy ... no dobra, niech wiec bedzie 'blysnie skakaniem', czyli bedzie skakal w srebrnym stroju, ktory w swietle reflektorow bedzie emanował na wszystkie strony :P
_________________ ~ Here we are, born to be kings! ~
pojawia się i znika i znika i znika... ;P
Myślę że Małysz już lata świetności ma za sobą i do dawnego blasku nie wróci :) Ale kto wie... być może się mylę :)
Oglądał ktoś dzisiejszy konkurs w Kuusamo? Ja akurat nie mogłem, ale z tego co widzialem w TV i przeczytalem na necie to straszna farsa Mimo okropnych warunków, konkursu nie przerwano, a z czołowej piętnastki tylko Morgenstern wszedł do drugiej serii
A Małysz znowu w formie :D Z ostatnich 4 konkursów wygrał 3 :) A te w Neustadt w jakim stylu ... myślę, że chyba możemy liczyć na medal mistrzostw świata, któe już za niecałe 3 tygodnie :) Bo o wygrana klasyfikacji pucharu świata jest chyba poza zasiegiem (co nie znaczy, że w ogle niemożliwa)
nie no, po prostu sobie przypomnialem, ze cos takiego napisalem :P Nawet nie pamietam specjalnie kiedy mialem takie przeczucie :P Chociaz ja w Małysza zawsze wierze - dla mnie jest najwiekszym polskim sportowcem... wszechczasów?
_________________ ~ Here we are, born to be kings! ~
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum